Hoe werkt het?

Een niet-invasieve techniek met verbluffende resultaten

Eerlijk advies, deskundigheid en een persoonsgerichte werkwijze staan bij Perfect Skin hoog in het vaandel. Voordat u een plasma behandeling ondergaat, zullen we eerst een intakegesprek voeren. We bespreken uw wensen, analyseren nauwkeurig uw huid en we overleggen wat de mogelijkheden zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Blijkt dat een plasma behandeling in uw situatie een goede keuze is, dan maken we een afspraak voor het uitvoeren van de plasma lift.

Hoe werkt plasma lifting?

De plasma pen wordt handmatig bediend, zodat we heel nauwkeurig kunnen werken. De pen raakt hierbij de huid niet. Via de spanning in de lucht, tussen de punt van de pen en de natuurlijke gassen die de huid afgeeft, wordt een plasmaboog (plasma-lading) gevormd. Deze boog verdampt direct op de huid, waardoor huidvezels samentrekken en het liftend effect wordt bereikt. Daarnaast worden de diepere huidlagen gestimuleerd, waardoor extra collageen wordt aangemaakt. Dit zorgt voor een stevigere huid. We bereiken direct zichtbaar resultaat; een verbluffend anti-aging effect!

Vooraf aan de behandeling

Vooraf aan de plasma behandeling dient u rekening te houden met de volgende aandachtspunten

  • De huid mag niet gebruind zijn
  • Geen zon en/of zonnebank (2 weken vooraf)
  • De huid dagelijks beschermen met SPF 50 (2 weken vooraf)
  • Geen alcohol, apsirine of drugs (48 uur vooraf)
  • Geen cafeïne (koffie, cola, Red Bull) op de dag van de behandeling
  • Arnica D druppels innemen tegen zwelling (optioneel vanaf 1 week vooraf)
  • Zonder make-up op de afspraak verschijnen

Is plasma lifting pijnlijk?

De plasma pulsen die op de huid inwerken voelen onprettig aan. Daarom brengen we circa 30 minuten voor aanvang van de behandeling een verdovende crème aan. De behandeling blijft lichtjes voelbaar, maar is heel goed te verdragen.

Hoe verloopt een plasma lift behandeling?

De plasmabehandeling duurt gemiddeld tussen de 30 en 60 minuten. In onderstaande video krijgt u een indruk van hoe de behandeling wordt uitgevoerd

Plasma lifting

Wil je je huid verbeteren met een natuurlijk resultaat? Dan is plasma lifting dé oplossing voor jou. Plasma lifting is een ooglidlift zonder snijden. Het pakt rimpeltjes aan zonder botox.

Wil je weten hoe dit werkt? Bekijk dan onderstaande video!