Resultaten & herstel

Plasma lifting biedt mooie resultaten op korte en lange termijn

We streven ernaar om met onze plasmabehandelingen zo optimaal mogelijke resultaten te bereiken. Dat doen we door u goed op de behandeling voor te bereiden met adviezen op het gebied van huidverzorging en met tips voor huidsupplementen, die het huidherstel bevorderden.

Hoe snel zie ik resultaat?

Na de behandeling ziet u direct resultaat, omdat de huid onder invloed van de plasma pen direct samentrekt. Vooral wanneer er sprake is van een overschot aan huid, zoals bij overhangende oogleden, is het liftende effect duidelijk waarneembaar. De behandeling stimuleert eveneens de aanmaak van collageen in de diepere huidlagen. Het resultaat hiervan is optimaal na ongeveer 3 tot 6 maanden. De resultaten blijven 3 tot 5 jaar zichtbaar, afhankelijk van de zone, huidconditie, leeftijd en eventuele herhaalbehandelingen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In veel gevallen is 1 plasma behandeling voldoende. Soms zijn er 2 of meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Dit is afhankelijk van de behandelzone, de hoeveelheid huidoverschot, uw huidtype, uw leefgewoontes en uw persoonlijke wensen. Er moeten steeds 12 weken tussen de behandelingen zitten. Het is aan te raden om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan voor een blijvend resultaat.

Symtomen na plasma lifting

Hoewel de herstelperiode ten opzichte van een operatie minimaal is, namelijk maar slechts 5 tot 8 dagen, kunnen in de eerste dagen na de behandeling de volgende symptomen optreden.

  • Roodheid
  • Mild branderig gevoel
  • Lichte zwelling
  • Minuscule korstjes
  • Tranende ogen

Nabehandeling plasma lift

Het is essentieel om uw huid na de behandeling zorgvuldig te verzorgen. Wij zullen u hier te zijner tijd uitgebreid over informeren. U ontvangt bovendien een flyer met instructies, tips en belangrijke aandachtspunten voor het verzorgen van uw huid na de behandeling, zodat u zo min mogelijk ongemak zult ervaren en uw huid optimaal zal herstellen.

Perfect Skin - plasma nabehandeling

Het genezingsproces verschilt van persoon tot persoon. Dit heeft onder meer te maken met de leeftijd, leefstijl, nabehandeling thuis en de behandelde zone. We raden u aan om 2 weken na de behandeling de Perfect Skin Plasma Nabehandeling (€49) te ondergaan. Het is belangrijk dat de korstjes hiervoor volledig zijn verdwenen. Wij geven uw huid de verzorging die het nodig heeft en geven persoonlijk advies. Vertrouw op de uitgebreide huidkennis en ervaring van Perfect Skin!

Resultaten