Waarom Perfect Skin?

Gecertificeerde huid- & plasma lift experts

Perfect Skin is hét gespecialiseerd plasma instituut van Limburg. U bent gegarandeerd van uitgebreide vakkennis en een exclusieve service; vooraf, tijdens én na de plasmabehandeling. We zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in huidbehandelingen.

  • Gediplomeerde huiddeskundigen
  • Diploma masterclass plasma
  • Experts in huidherstellende behandelingen
  • Ondersteuning met huidsupplementen
  • Kwalitatieve huidproducten

Deskundig en ervaren team

De plasma of fibroblast behandelingen worden uitgevoerd door huiddeskundige Carmen Duchateau en verpleegkundige Frank Baeten, beiden in het bezit van het diploma masterclass plasma. U bent in goede handen en kunt rekenen op eerlijk en deskundig advies.

Vlot en optimaal herstel na plasma lift

Perfect Skin is gespecialiseerd in het toepassen van huidsupplementen, het gebruik van kwalitatieve huidproducten en in het uitvoeren van huidherstellende behandelingen. Hiermee kunnen we de genezing bevorderen en u garanderen van een vlot en optimaal herstel na een plasmabehandeling. U wordt op en top begeleid zoals u van ons gewend bent; van voorbereiding tot nabehandeling!

Meer weten over plasma behandelingen?

We vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten van elke behandeling die u bij Perfect Skin ondergaat, daarom willen we u hier zo goed mogelijk informeren over onze plasma behandelingen. Wilt u graag meer weten, een van de deskundigen spreken of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!